Barnehagen i hjertet av Husbyåsen

kt1a8836

Tenk deg å kunne rusle hjem når du har hentet barnet ditt i barnehagen etter endt arbeidsdag. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger i kjernen av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn trives og har det godt i barnehagen.

 

ENKELT: Tenk å kunne starte dagen med å gå til barnehagen og avslutte den med å gå hjem igjen. Så nært er det.

Tenk deg å kunne rusle hjem når du har hentet barnet ditt i barnehagen etter endt arbeidsdag. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger i kjernen av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn trives og har det godt i barnehagen. Den nye barnehagen åpnet i august 2015 og ligger fint til med panoramautsikt over Stjørdal. Her finner du en voksende bydel, som passer perfekt for småbarnsforeldre. Samhold og nærhet er noe av det som står i sentrum for familiene i Husbyåsen. Fra barnehagen har du gangavstand uansett hvor i Husbyåsen du bor. Her har du tid til å ta morgenkaffen ute sammen med naboen. Et enklere liv, i ett rolig og trygt boligområde, er et begrep som passer.

For de minste som skal ta sine første skritt videre, er Gnist ett godt og nært valg. Her er filosofien å bringe det beste fram i barnet ditt, dagene er tilpasset barnets alder og forutsetninger, og barnehagen har voksne som bryr seg om hvert enkelt barn.

KOMPETANSE: Gnist har dyktige medarbeidere som bryr seg om ditt barn.

Den private barnehagen er ett frisk tilskudd i vekstkommunen Stjørdal. Her forteller faglærte medarbeidere deg gjerne hvordan og hvorfor områdene er tilrettelagt som de er, og hvorfor de gjør som de gjør. Avstanden kort til Stjørdals mest populære friluftsområder og til skolene.

Avdelingsnavnene kommer fra bymarka i bakgården, og barna er delt inn i flere mindre grupper. Uteområdet er tilpasset barn i alle aldre, og med alle slags funksjonsnivå. Trygghet står i sentrum. Mangler du fortsatt barnehageplass, eller planlegger du å flytte hit?

Les mer om Gnist i Husbyåsen på barnehagens egne nettsider.

 

KUNSTGRESS: Husbyåsen har egen kunstgressbane som barnehagen kan disponere.
BARN I SENTRUM: Gnist barnehage legger vekt på at alle barn er forskjellige og unike.
LEK: Barnehagen er bygd for å legge til rette for lek både ute og inne.