Området

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken?

Husbyåsen er et nyetablert nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare et hus. I Husbyåsen bor folk av alle aldre og omgivelsene er utformet for at hverdagen enklere skal henge sammen. Når du i tillegg kan velge mellom flere boliger med forskjellige løsninger, på samme sted, begynner det å ta form av et hjem.

 

 

Så hva er det egentlig som skal til for at du velger å flytte hit, bo her og leve her? Er det fordi Stjørdal har blitt et yrende sentrum for vekst og tilflytting? Er det fordi det er så enkelt å fly ut i verden? Eller er det fordi Stjørdal er et trafikknutepunkt at folk flytter hit, og blir boende her?

Å komme seg til og fra er selvfølgelig viktig, men til syvende og sist er det hverdagen som møter oss. Vi har samlet noe av det som gjør Husbyåsen til et sted du vil føle deg hjemme:

Godt barnehagetilbud

KT1A8836

Et sted der barnet ditt blir sett. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger midt i hjertet av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn skal trives, lære og ha det godt i barnehagen. I nærheten ligger også Taraxacum Barnehage, Fosslia Barnehage og Fosslibekken Barnehage. Her kan du lese mer om Gnist Barnehage.

fosslianybygg

Skole

Fosslia Barneskole åpnet dørene i 1997, og har i det siste blitt fornyet og utbygget betydelig. Her er i dag skoleplass for over 400 elever. Fra Husbyåsen er det gangavstand til Fosslia Barneskole, og busstilbud for de som ønsker det. Ungdomsskoleelever hører til Stokkan ungdomsskole.

KT1A8850

Lekeplasser

Fri utfoldelse i trygge rammer. Fra før har Husbyåsen mange fine lekeplasser, og i forbindelse med de nye boligene vil det nå komme enda flere. Her kan du slippe ut barna og la de leke fritt i trygge omgivelser.

FRILUFTSLIV

Friluftsliv

Tursekken tar du på ryggen i det du går ut ytterdøra. Natur- og friluftsområdene er en av dine nærmeste naboer. I vinterhalvåret kjøres det flotte skiløyper i Remarka, og om sommeren finner du et stort nettverk av turstier i naturskjønne omgivelser.

Kunstgress- og skøytebane

KT1A8814

Hverdagslek eller sportslig alvor? I Husbyåsen har vi vår helt egne belyste kunstgressbane. Denne er meget populær om sommeren, og om vinteren ligger alt til rette for å lage skøytebane her.

Kimen

Byen

Selv om Husbyåsen er rolig og skjermet er det også sentralt. Stjørdal sentrum er kun få minutter unna med bil, og her finner du alt du trenger av butikker, kaféer, kjøpesenter, kulturtilbud, idrettshaller, klatrevegg, svømmehall og enda flere kunstgressbaner.

Close up of a mother and daughter using a phone in a bus

Kollektivtrafikk

Lokalbussen til sentrum går via Husbyåsen hver halvtime, og har via Stjørdal stasjon forbindelser både til omkringliggende byområder i tillegg til Trondheim, Steinskjer og Trondheim Lufthavn Værnes (Nordlandsbanen).

Airplane flying from Belgrade to Berlin, over Hungary, Austria, Czech Republic, Slovakia and Germany. Beautiful sunset over the airplane wing and the blue skies on the horizon over the land. People traveling.

Flyplass

Kort vei til langt vekk, om du vil. Husbyåsen ligger knappe 10 minutter unna Trondheim Værnes Lufthavn, hvor du har hele verden for dine føtter. Her har du direkteruter til store internasjonale flyplasser samt populære reisemål. Flyplassen er også Stjørdals største arbeidsplass.